Logo & Huisstijl

Een branding die perfect bij jou & jouw bedrijf past


Ben je een nieuw bedrijf gestart of heb je behoefte aan een vernieuwende branding bij jouw huidige bedrijf? Dan is Reclame Time het grafisch ontwerpbureau voor jou! Onze ontwerpen leiden tot meer aandacht, betere conversie en een betere omzet.
Een goed logo design is onmisbaar voor een professionele organisatie. Het laat namelijk in een oogopslag zien wie je bent als nieuw of bestaand bedrijf en waar je voor staat. Ontdek samen met ons welke visuele uitstraling het beste past bij jouw merk of bedrijf. 

Wil je een logo laten maken voor je nieuwe bedrijf of ben je toe aan een nieuw professioneel logo? Wij ontwerpen een prachtig en uniek logo dat past bij jouw bedrijf en je persoonlijke stijl.

Voor een vaste prijs van €229,00 ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen voor jouw logo. Je ontvangt deze concepten gebruikelijk binnen 5 werkdagen. Vervolgens kan je deze in een onbeperkt aantal rondes aanpassen, totdat ze helemaal naar je zin zijn.

Zijn wij er niet in geslaagd met de eerste ontwerpen aan te sluiten bij je wensen? Dan gaan we terug naar de tekentafel! Wij stoppen met ontwerpen, als jij tevreden bent!

Als het ontwerp van je logo eenmaal rond is, krijgt je alle bestanden die je nodig hebt voor zowel print als drukwerk doeleinden en word je ook volledig eigenaar van jouw eigen beeldmerk.

 

Wij ontwerpen een complete huisstijl voor jouw bedrijf die zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Een sterke huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Deze herkenbaarheid komt o.a. voort uit kleur, vorm, lettertypes en afbeeldingen.

Voor een vaste prijs van €349,00 ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen voor jouw logo en een ontwerp voor de meest populaire huisstijldragers: je briefpapier, een envelop en dubbelzijdige visitekaartjes.

Het ontwerp van deze huisstijldragers en je logo kan je in een onbeperkt aantal rondes nog aanpassen tot het helemaal naar je zin is.

Als je 100% tevreden bent met de ontwerpen, krijgt je alle bestanden die je nodig hebt voor zowel print als drukwerk doeleinden en word je ook volledig eigenaar van jouw eigen beeldmerk.

 

Hoe wij werken?

  • Kennismaken
    Wij bellen je op om jouw wensen te bespreken en meer te weten te komen over jou en je bedrijf. Hierna vul je onze digitaal vragenlijst in waarmee wij jou stijl, voorkeuren en doelen bepalen. De antwoorden op die vragen gebruik ik in de rest van het proces.
  • Ontwerpen
    Wij ontwerpen 3 unieke logo's waaruit je kunt kiezen. Hierna heb je onbeperkt correctierondes op je favoriete concept. Nadat jij 100% tevreden bent met je logo-ontwerp gaan we aan de slag met jouw visitekaartje, briefpapier en enveloppe.
  • Oplevering
    Zodra je helemaal tevreden bent met je nieuwe huisstijl sturen wij je een factuur. Als deze factuur is voldaan sturen wij je een link waarmee je eenvoudig al je bestanden kan downloaden.

Nieuwe huisstijl of logo opfrissen?

Heb jij de volgende uitdaging voor ons? Wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je interesse? Zit je nog met vragen? 

Neem snel contact op!